Gouden Philharmonic KopenMensen die de gouden Philharmonic kopen hebben hier natuurlijk uiteenlopende redenen voor. Toch zijn er een aantal redenen te noemen die het heel interessant maken de munt aan te schaffen en er op die manier geld aan te gaan verdienen. Mensen die de gouden Philharmonic kopen schaffen hiermee bijvoorbeeld een munt aan die een aantal keer de meest verhandelde munt ter wereld is geweest. Zonder dat we verder zouden kijken naar de manier waarop dit tot stand is gekomen zegt dit natuurlijk wel iets over de kwaliteit en de mogelijkheden van de munt. De gouden Philharmonic kopen biedt ons blijkbaar een hoop mogelijkheden en het is dan ook heel interessant om naar de kansen te kijken die men heeft om deze munt aan te schaffen en er bijvoorbeeld geld mee te gaan verdienen wanneer de koers van gouden munten verder op blijft lopen. De gouden Philharmonic kopen biedt naast een aantal specifieke voordelen natuurlijk ook de algemene voordelen van het kopen van goud. Zo is het bijvoorbeeld een edelmetaal dat met een relatief klein gewicht al een hoop geld waard is en daarmee bijvoorbeeld gemakkelijk thuis bewaard kan worden. Daarnaast hoeven mensen die de gouden Philharmonic kopen hier geen btw over te betalen en kunnen ze op die manier dus eigenlijk heel voordelig investeren in een mooi stukje edelmetaal. Het rendement dat mensen die de gouden Philharmonic kopen gaan maken is op die manier al heel snel een netto rendement, waardoor ze elke cent winst zelf in hun eigen zak kunnen steken. Het is dan namelijk niet nodig om een groot deel van de winst te zien als een terugbetaling van de btw, iets wat er gemakkelijk voor kan zorgen dat het beleggen natuurlijk een stuk aantrekkelijker is wanneer we kiezen voor de gouden Philharmonic.

Gouden Philharmonic kopen: historie

De mensen die de gouden Philharmonic kopen schaffen een munt aan die een stuk minder oud is dan bijvoorbeeld de Krugerrand en de Maple Leaf. Dit zijn twee zeer bekende, vrij oude munten die voor zowel beleggers als verzamelaars daarom zeer interessant zijn. De gouden Philharmonic kopen biedt ons aan de andere kant veel meer de mogelijkheid om goed te investeren en is daarom op dit moment nog wat minder populair bij verzamelaars. Aan de andere kant zijn er wel veel mensen die de gouden Philharmonic kopen als onderdeel van een verzameling, puur vanwege de prachtige afbeeldingen die erop staan. De munt is beter te vergelijken met bijvoorbeeld de gouden Buffalo, alleen wordt deze uitgegeven in Oostenrijk en dus niet in de Verenigde Staten zoals de Buffalo en de Eagle. Mensen die de gouden Philharmonic kopen krijgen een munt in handen waarop we het filharmonisch orkest uit Wenen zien. Dit orkest is over de hele wereld bekend en het is dan ook niet gek dat veel mensen graag een munt in handen krijgen waarop een prachtige afbeelding van dit zeer succesvolle orkest te zien is. De gouden Philharmonic kopen biedt ons daarnaast natuurlijk de mogelijkheid om heel gemakkelijk te profiteren van de voordelen van het goud, iets waar bijvoorbeeld in 1992, 1995 en 1996 heel erg veel mensen gebruik van hebben gemaakt. Gedurende die jaren was de munt volgens de World Gold Council namelijk de meest verhandelde gouden munt. Mensen die de gouden Philharmonic kopen krijgen daarmee een erg populaire munt in handen waarmee het relatief gemakkelijk is om een leuke winst te maken. Dit komt onder andere door het feit dat de munt populair is en dat er nauwelijks een premium over wordt berekenend, in tegenstelling tot bij bijvoorbeeld de gouden Panda.

Gouden Philharmonic kopen: gewicht

Mensen die de gouden Philharmonic kopen krijgen daarnaast een gouden munt in handen die eigenlijk een ideaal gewicht heeft. Het gaat hierbij echter wel om de meest bekende en ook meest verhandelde variant van de munt, want om zowel mensen die de gouden Philharmonic kopen als investeerder als mensen die de munt kopen als verzamelaar tevreden te stellen wordt de munt ook in 1/10, 1/4, 1/2 troy ounce en bijvoorbeeld met het gewicht van een kilo uitgegeven. Uiteraard zijn deze gewichten er vooral om ervoor te zorgen dat men een klein of juist een heel groot bedrag kan investeren. Mensen die de gouden Philharmonic kopen zullen over het algemeen echter gaan voor de originele munt, die precies het gewicht van een troy ounce kent. De gouden Philharmonic kopen of andere gouden munten kopen biedt ons op die manier de mogelijkheid om er heel gemakkelijk achter te komen wat de waarde van deze munt nu eigenlijk is. De goudprijs wordt over het algemeen namelijk weergegeven in dollar of euro per troy ounce. Als gevolg van dat gegeven kunnen we de goudprijs heel gemakkelijk vermenigvuldigen met het aantal munten dat we bezitten om zo tot de totale waarde te komen. Mensen die de gouden Philharmonic kopen hoeven dus geen lastige berekeningen uit te voeren om hun rendement te berekenen, waardoor het beleggen in gouden munten heel eenvoudig is gemaakt en eigenlijk iedereen die simpelweg op kan tellen en af kan trekken hiervoor geschikt is en er aan kan verdienen.

Gouden Philharmonic kopen: vrij van btw

Investeerders die de gouden Philharmonic kopen kunnen daarnaast profiteren van het feit dat het beleggen in goud heel aantrekkelijk is gemaakt door de overheid. Over het algemeen dienen we namelijk btw te betalen over alle aankopen die we doen, zelfs 19% voor de luxe producten. Dat zou betekenen dat mensen die de gouden Philharmonic kopen eerst 19% terug moeten verdienen, voordat ze daadwerkelijk een netto rendement gaan maken. Aangezien de overheid heel goed heeft ingezien dat de munten puur ter belegging worden aangekocht en deze niet worden geconsumeerd hebben ze besloten de btw heffing niet te laten gelden voor de gouden munten en dus ook niet voor de gouden Philharmonic. De gouden Philharmonic kopen is daarmee relatief voordelig en kan heel gemakkelijk en heel snel een aantrekkelijk netto rendement op gaan leveren voor iedereen die graag in goud belegt en op die manier geld verdient zonder hier veel naar om te hoeven kijken.